Trenduri pentru ținute de festival în 2022

tinute de festival

Temperaturile cresc și outfit-urile de vară și-au făcut apariția, ceea ce nu poate însemna decât un singur lucru: a început sezonul festivalurilor după o lungă perioadă de amânări. Însă adevărata problema este cu ce să te îmbraci după o astfel de pauză? Venim noi cu câteva idei din care să poți alege pentru ținute de festival.

Stilurile deosebite din serialele preferate se strecoară și în sezonul festivalurilor: așteaptă-te să vezi corsete în stilul Bridgerton și ținute formate din seturi exact ca în Euphoria.

TREND NR. 1: CORSETELE

Febra Bridgerton este aici și, odată cu ea, o apreciere mai profundă pentru corsetele care se potrivesc ca o mănușă. Acest stil la modă îți ofera versatilitate, deoarece un corset poate fi asortat atât cu blugi largi cât și cu fuste mini. Modul în care sunt create corsetele oferă un suport suplimentar care poate elimina nevoia purtării unei bustiere. Mergeți pe calea tradițională cu topul clasic de corset sau încercați stilul încorporat într-un body sau într-o rochie pentru ținute de festival.

corset negru

TREND NR. 2: STIL COWBOY

Bandane cu model, cizme și pălării de tipul cowboy și pălării pentru ținute de festival. De la inspirația din videoclipuri muzicale precum „Love Again” a lui Dua Lipa, îmbrăcămintea occidentală a crescut în mod constant în popularitate în ultimul an. Festivalurile sunt evenimentul de la care acest stil cu ținute din piele și catarame nu trebuie să lipsească.

TREND NR. 3: DECUPAJE COOL

Decupajele atipice sunt prezente în stilul celebrității când vine vorba despre ținute de festival. De exemplu acest trend a fost detaliul principal al colecției de primăvară Chanel 2022. Tendința continuă de atunci să se prezinte în orice, de la pantaloni și fuste până la rochii. Această ideea de ținută este perfect de urmat pentru look-urile de festival pentru anul 2022.

TREND NR. 4: ELEMENTELE DIN METAL

Un alt trend pentru ținute de festival este acel material de tip metal, foarte ușor, care se întâlnește într-o mulțime de outfit-uri în prezent.  De la seturi asortate până la topuri cu decolteu, această tendință de festival este preferată de aproape toată lumea. Este, de asemenea, o dovadă că moda Euphoria trăiește cu mult peste finalul sezonului doi: toate ne dorim să obținem ținuta lui cu top și fustă din materialul care imită metalul.

curea cu geanta

TREND NR. 5: CUREA CU GEANTĂ

Atributele practic și elegant și-a întâlnit potrivirea în acest element de geantă cu curea. O versiune de lux a rucsacului, aceste accesorii șic păstrează elementele esențiale în siguranță și nu vor începe să se simtă grele pe măsură ce ziua trece. Dacă vrei o completare pentru ținute de festival care să iasă în evidență, optează pentru o culoare puternică.

TREND NR. 6: MINI FUSTA-PANTALON

Dacă o fustă mini e prea îndrăzneață pentru stilul tău însă vrei să te faci remarcată îți propunem să alegi o mini fusta-pantalon pentru ținute de festival. Acest element este atât practic, cât și modern în cadrul unui astfel de eveniment. Te lasă să te miști în voie și să te simți bine fără să te gândești că o mișcare greșită va lăsa la vedere anumite părți ale corpului.

TREND NR. 7: ÎNCĂLȚĂRI CU TALPA ÎNALTĂ

Acest stil de încălțări cu talpa înaltă este minunat pentru ținute de festival, deoarece oferă centimetri de înălțime suplimentară, fără să fie inconfortabili. Alege o pereche de ghete cu platformă care îți vor completa outfit și vor fi extrem de comode oricât de mult le-ai purta.

TREND NR. 8: ACCESORIU PENTRU TELEFON

Renașterea modei Y2K a scos la iveală o dragoste îndelungată și pierdută pentru mărgelele colorate. Deși am parcurs un drum lung de la telefoanele flip pe care le-am aruncat în genți hobo supradimensionate cu zeci de ani în urmă, accesoriul cu margele pentru telefon este o modalitate de a aduce un omagiu tinereții noastre. Dacă ești pregătită cu ținute de festival, nu uita să îți alegi și un astfel de detaliu pentru telefonul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Avatar Mobile
Main Menu x
X