Cu ce asortezi o pereche de pantofi roșii?

pantofi rosii

Dacă ești vreodată blocată și nu știi cum să faci o ținută să pară puțin mai specială, pantofii roșii sunt adesea modalitatea care te va ajuta. Acum, probabil că ar trebui să încep prin a spune că „pantofi roșii” pot însemna orice, de la cizme lungi peste genunchi, pantofi stiletto, pantofi casual, până la sandale, și modul în care îi vei integra în ținută va depinde, evident, foarte mult de stilul de pantof pe care îl porți. Prin urmare, scopul acestui articol este să ne concentrăm mai ales pe culorile la care ne gândim să le purtăm cu pantofi roșii, mai degrabă decât pe ținute specifice. Să începem cu cele mai evidente:

1. Pantofi roșii cu negru

Această combinație de culori este prima la care ne gândim. Și este cea mai simplă dintre toate. Însă nu orice ținută se potrivește în toate situațiile cu o pereche de pantofi roșii. Negru cu roșu arată foarte bine, însă trebuie să ne focusăm și pe detalii. Dacă rochia pe care o alegem are și un anumit model, cum ar buline roșii, acestea ar putea să aducă un plus ținutei. Negrul este o culoare ușor de purtat și va permite pantofilor să atragă toată atenția.

2. Pantofi roșii cu alb

Albul funcționează la fel de bine cu roșul ca și cu negrul, în sensul că nu trebuie să îți faci griji cu privire la ”conflictul” de culori. Efectul va fi mult mai dramatic, fiindcă este o combinație care, cu siguranță, va întoarce toate privirile. Alege o rochie midi albă și ținuta ta se va bucura de toată atenția.

3. Și alb, și negru

Ei bine, dacă negrul funcționează cu roșu și la fel și albul funcționează cu roșu, cu siguranță o ținută alb-negru se va potrivi la fel de bine cu roșu, nu? Dungile alb-negru îndrăznețe sunt unul dintre look-urile mele preferate cu pantofi roșii: o rochie neagră cu dungi orizontale albe e o altă ținută care merge foarte bine cu pantofi roșii.

4. Pantofi roșii, ținută roșie

Roșul ar trebui să fie una dintre culorile cele mai evidente de purtat cu pantofii roșii, dar poate fi de fapt dificil de integrat. Excepție face cazul în care culoarea pantofilor tăi se potrivește exact cu culoarea rochiei tale. Există atât de multe nuanțe diferite de roșu, încât este ușor să alegi o nuanță nepotrivită care poate arăta pur și simplu ca o greșeală. 

incaltaminte din piele

Ținutele în aceeași nuanță sunt de actualitate, dar, deși nu trebuie să fii complet asortat, este o idee bună să nu stai prea departe de culoarea de bază.

5. Pantofi roșii cu gri

Roșu cu gri este practic o variație a combinației de culori „roșu cu negru”, dar dacă nu vrei să porți negru sau alb, griul este un compromis destul de bun și încă una dintre modalitățile preferate de multe persoane de a asorta pantofi roșii.

6. Pantofi roșii cu roz

Roșul și rozul este una dintre acele combinații de culori care odinioară era considerată un mare NU în ceea ce privește moda, dar care acum este foarte la modă. Este una dintre alegerile cele mai moderne de a răspunde la întrebarea „ce să porți cu pantofi roșii?”. Atunci când culorile se îmbină armonios, poate fi o ținută extrem de apreciată.  

7. Pantofi roșii cu albastru

Roșul va funcționa foarte bine cu aproape orice nuanță de albastru la care vă puteți gândi. Este grozavă combinația dintre pantofii roșii cu o rochie cobalt, ori albastru deschis mai ales vara, când creează un aspect foarte luminos, proaspăt. Bleumarinul este o opțiune mai rece care ar putea fi potrivită pentru birou, să zicem.

8. Poți purta pantofi roșii cu verde?

Cele două culori arată amândouă foarte bine ca culori. Atunci când sunt purtate împreună ca parte a aceleiași ținute, totuși, combinația dintre ele poate să fie puțin nepotrivită. Dacă vă surâde combinația dintre cele două culori, încercați să alegeți o nuanță de verde care nu este prea strălucitoare. Verdele de jad, de exemplu, ar fi mai ușor de purtat cu roșu decât un verde iarbă sau verde smarald, în timp ce o mentă palidă ar fi chiar mai ușor de integrat. Aceste două culori vor fi întotdeauna dificil pus în aceeași ținută, deci dacă ai dubii în privința celor două culori, ar putea fi cel mai bine evitate.

9. Și dacă încă te întrebi cu ce să porți o pereche de pantofi roșii…

Blugii sunt opțiunea de rezervă ori de câte ori te simți blocată în alegerea unei ținute potrivite cu o pereche de pantofi roșii. Când nu știi ce să alegi, mergi la sigur cu o pereche de blugi simpli.

 

Ție cu ce îți place să porți pantofii roșii? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Avatar Mobile
Main Menu x
X