Cauzele bătăturilor la picioare

cauzele bataturilor la picioare

Cauzele bătăturilor la picioare pot fi multiple. Fiindcă nu ne gândim prea mult la picioarele noastre, acestea pot trece prin dureri care ne pot deranja destul de tare la mers. Noi, cei de la Sempre Shoes, ne asigurăm că încălțămintea pe care un client o achiziționează are un calapod confortabil. Fie că este vorba de o pereche de ghete ori de încălțări pentru sezonul mai călduros, vrem ca fiecare purtare să fie una extrem de comodă, de aceea lucrăm cu piele naturală calitativă.

Care pot fi cauzele bătăturilor la picioare?

Un lucru pe care trebuie să-l știe toată lumea este că, dacă pantofii nu se potrivesc bine, atunci există o mare posibilitate ca încălțările să-ți creeze bătături. Acest lucru se aplică atât bărbaților, femeilor, cât și copiilor. Presiunea dată de pantofi va face ca pielea să se adapteze și bătătura va acționa ca un amortizor împotriva presiunii.

Dacă continuați să purtați aceeași încălțăminte incomodă, în timp zona afectată se va îngroșa și vă va deranja tot mai tare. Bătăturile apar oriunde piciorul primește un șoc repetitiv.

Stilul de viață poate afecta?

Stilul de viață poate fi unul dintre principalii factori care poate provoacă bătături. Slujba ta presupune să stai în picioare toată ziua purtând o pereche de încălțări anume? Cauți stil sau confort? Participi la activități sportive în care simțiți disconfort din cauza încălțămintei sau a șosetelor?

Vă recomandăm întotdeauna să vă adaptați alegerile în materie de încălțăminte pentru a se potrivi stilului dvs. de viață. Există câteva informații simple pe care le puteți aplica pentru a vă ajuta.

Ce încălțăminte să porți?

incaltaminte din piele naturala

În esență, cea mai bună modalitate de a evita batăturile este să vă asigurați că fiecare pereche de pantofi este potrivită mărimii dvs. și este confortabilă, astfel cauzele bătăturilor la picioare se micșorează. Acest lucru nu este întotdeauna ușor sau practic, deși dacă urmați aceste sfaturi, ar trebui să vă ajute să găsiți pantofii potriviți pentru job.

Investește în pantofi de lucru de bună calitate. Cauzele bătăturilor la picioare sunt adesea cauzate de pantofii de lucru purtați întreaga zi. Dacă achiziționați cei mai ieftini pantofi, fără să acordați atenție materialului din care sunt confecționați sau calapodul acestora, veți avea o experiență nefericită de fiecare dată când îi purtați.

Asigurați-vă că pantofii sunt pe mărimea dvs. Achiziționarea pantofilor prea mici sau pur și simplu care nu au forma potrivită pentru piciorul dvs., pot reprezenta cauzele bătăturilor la picioare. Acest lucru vă va deranja pe măsură ce ziua trece și picioarele se vor umflă. Dacă aceștia sunt prea mari vor aluneca înainte și înapoi în timp ce mergeți și va fi incomod.

Dacă vă gândiți că branțurile sunt soluția, fiți atenți la ce cumpărați. Branțurile ieftine din spuma sunt o economie falsă, căci nu vor ajuta. Cele din material sau piele naturală sunt o alegere excelentă și vă vor ajuta.

Verificați dacă există o acumulare de lipici sau o cusătură în interior care duce la cauzele bătăturilor la picioare. Este posibil să o îndepărtați și să scăpați de problemă.

Ce puteți face pentru a face să dispară cauzele bătăturilor la picioare?

Îngrijirea picioarelor și alegerea pantofilor potriviți contribuie în mare măsură la prevenirea bătăturilor. Iată sugestiile noastre:

1. Hidratarea

Uscați-vă bine picioarele după spălare și aplicați o cremă hidratantă pentru picioare. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți pielea moale și hidratată.

2. Exfolierea

Dacă aveți zone pe picioare în care pielea este ușor întărită, atunci utilizați ușor o piatră ponce sau o pilă pentru picioare pentru a îndepărta pielea tare.

3. Evitați tocurile înalte

Știm că nu este întotdeauna posibil, dar încercați să evitați să purtați tocuri înalte, deoarece acestea cresc presiunea pe partea din față a picioarelor.

piele naturala premium

4. Purtați pantofii potriviți

Purtați pantofi confortabili cu șireturi, care sunt confecționati cu simț de răspundere. Încălțările ideale ar trebui ofere spațiul necesar să vă puteți mișca degetele de la picioare.

5. Consultați un specialist

Dacă vă confruntați cu orice durere sau disconfort, vă recomandăm întotdeauna să consultați un profesionist, cum ar fi un podolog sau medicul dumneavoastră de familie pentru ajutor. Ei vă pot sfătui cu privire la un plan de tratament care să vă ajute cu cauzele bătăturilor la picioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Avatar Mobile
Main Menu x
X