Top 6 accesorii de toamnă

accesorii de toamna

Dacă sunteți în căutarea unei genți sau a unei perechi de pantofi noi pentru a vă reîmprospăta garderoba cu accesorii de toamnă în acest sezon, nu căutați prea mult și bazați-vă pe ceea ce aveți deja în dulap.

Genți supradimensionate

Deși o geantă mini sau de umăr este adesea geanta de tip street-style preferată, există, de asemenea, și acele genți supradimensionate în care să încapă orice. Spre deosebire de un o geantă dreptunghiulară tip tote bag, aceste genți supradimensionate vin într-o piele frumos colorată și forme elegante, ideale pentru o zi plină, pentru birou, în weekend sau chiar ca geantă purtată zi de zi.

outfit modern

Genți pufoase

Pe lângă geanta supradimensionată de care am menționat mai sus, gențile pufoase sunt și ele la modă în garderoba de accesorii de toamnă. Stilul moale aduce un element textural rochiilor tale de iarna sau costumelor de toamna. Materialul cu blăniță a ieșit la suprafață dintre toate accesoriile de câteva sezoane de toamna/iarna, si chiar daca este un element dintre acele tendințe care cu siguranță se simte potrivit pentru iarnă, este o geantă pe care te vei putea baza pentru mai multe ținute de toamnă și iernă care vor urma.

Alb strălucitor

O modalitate de a-ți revitaliza ținutele de toamnă/iarnă monotone sau triste? Optează pentru încălțăminte elegantă într-o frumoasă culoare de alb. Contrastul puternic va lumina orice aspect, indiferent dacă purtați pulovere neutre, îmbrăcăminte neagră sau denim închis la culoare. De la pantofii cu vârf ascuțit și tocuri, până pantofi albi și eleganți, există un pantof alb ca zăpada pentru fiecare stil care să completeze garderoba de accesorii de toamnă.

Nuanțe de argintiu – accesorii de toamnă

La fel ca tendința metalizată de prêt-à-porter văzută pe podiumul Vogue World, argintiul a fost văzut și în departamentul de accesorii în această lună a modei. Spectatorii au adăugat strălucire look-urilor lor de zi prin genți și pantofi strălucitori, purtându-i pe cei doi împreună pentru un aspect coordonat. Am fost martorii versatilității lor casual și că metalele merg mult dincolo de ținutele de seară din acest sezon. Garderoba de accesorii de toamnă va fi completă cu o pereche de ghete argintii sau cu o geantă argintie prețioasă.

Elemente inspirate din garderoba bărbaților

Orice îți place — mocasini penny, derby-uri, oxford sau brogues — toți sunt potriviți peisajului când vine vorba de accesorii de toamnă. Stilurile inspirate din garderoba pentru bărbați sunt pantofii ideali de tranziție, iar tălpile lor plate îi fac o opțiune confortabilă și practică pentru întregul sezon. Vor arăta incredibil cu rochii și fuste midi. Puteți adăuga o șosetă până la genunchi sau colanți pentru a completa estetica uniformei școlare.

Micro gențile

Garderoba ta cu accesorii de toamnă are astfel de genți? Sunt foarte îndrăgite de iubitoarele pentru modă și nu numai.  Poate că un stil mai relaxat se îndepărtează de micro gențile sclipitoare și, în schimb, dacă acela este stilul tău favorit poți alege ceva mai versatil și mai practic, cum ar fi pielea neagră. În plus, nu trebuie să cari prea multe după tine, pentru că în ele încap foarte puține lucruri.

accesorii pentru sezonul rece

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Avatar Mobile
Main Menu x
X